TOKAT / TURHAL - Şehit Yüzbaşı Erdal Okul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bocce takımımızdan grup müsabakalarında büyük başarı.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı okul sporları kapsamında 31 Mart - 01 Nisan 2022 tarihlerinde Giresun İlinde gerçekleştirilen Gençler Bocce Grup Yarışmalarında okulumuz Erkek Bocce takımı 3. olarak 15 Mayıs 2022 tarihinde Aydın ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Aynı yarışmalarda okulumuz Kız Bocce takımı çeyrek finale çıkma başarısı göstermiştir.

Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik eder Aydın ilinde yapılacak Türkiye Şampiyonasında Erkek Bocce takımımıza başarılar dileriz.

Şbt

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 16.02.2022 tarihinde Tokat Gaziosmanpaşa Stadymunda yapılan Okul Sporları Gençler Bocce Müsabakalarında Okulumuz Kız Bocce Takımı Tokat İl Birincisi Olmuştur.

Öğretmen ve Öğrencilerimizi tebrik eder Mart ayında yapılacak olan grup müsabakalarında başarılar dileriz.

İl Birinciliği Sıralaması

1. Turhal Şehit Yüzbaşı Erdal Okul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2. Artova Çok Programlı Anadolu Lisesi

3. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi

4. Şehit Aydoğan Aydın Spor Lisesi

Şbt

Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 15.02.2022 tarihinde Tokat Gaziosmanpaşa Stadymunda  yapılan Okul Sporları Gençler Bocce Müsabakalarında Okulumuz Erkek Bocce Takımı Tokat İl Birincisi Olmuştur.

İl Birinciliği Sıralaması

1.Turhal Şehit Yüzbaşı Erdal Okul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2.Tokat Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi

3.Erbaa Fatih Anadolu Lisesi

4.Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Varolan Toplumsal Koşullarda Alzheimer'in Avrupa Standartlarında Tedavi Süreci ve Hasta Bakımı

Erasmus+ KA102 projesi kapsamında okul öğretmen ve öğrencilerimiz Almanya'ya gitmiştir.

Kas

Tokat Valiliği koordinesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Kitap Tokat Projesi Uygulama Rehberi doğrultusunda yürütülen, 21 Eylül-30 Ekim dönemini kapsayan kitap okuma yarışmaları sonuçlandırıldı.

Liseler arası kitap okuma yarışmasında öğrencilerimizden

Nisanur METE ilçe 1.'si

Rabia ERKOÇ ilçe 2.'si olmuştur.

Öğrencilerimiz tebrik eder başarılarının devamını dileriz.